Hoe ik werk

Ik hanteer de volgende prijsmodellen om te voldoen aan uw specifieke wensen:

  • Retainer: Indien u de stabiliteit van uw communicatie op lange termijn wilt waarborgen dan past dit model wellicht het beste bij uw organisatie. Via telefoon en mail sta ik volledig tot uw beschikking om u te voorzien van advies en u te ondersteunen om tot de best mogelijke resultaten te komen. Bij een retainer betaalt u een vaste periodieke vergoeding (meestal maandelijks) gebaseerd op vooraf opgestelde targets. Op deze manier weet u exact wat u kunt verwachten van uw investering.
  • À-la-carte: Naast een traditionele retainer kunt u ook op projectbasis met mij samenwerken. Samen ontwikkelen we een menu met vaste prijzen voor de services die het beste voldoen aan uw behoeften. Het à-la-carte-model is ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar concrete ondersteuning voor een korte periode tegen een vast tarief per activiteit.
  • Uurtarief: Indien u op zoek bent naar ad-hoc-support waarbij de activiteiten moeilijk meetbaar zijn dan hanteer ik een uurtarief. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan tijdelijk advies, crisiscommunicatie of interim-opdrachten.

Transparante en eerlijke

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch